«Разом до перемоги»

28.10.2022 | 15:12

19 жовтня (Всеукраїнський день відповідальності людини) та 27 жовтня  (Всесвітній день трудотерапії) 2022 р. студенти І курсу освітньої програми «Фінанси, митна та податкова справа» у супроводі професора кафедри фінансового менеджменту, факультету управління фінансами та бізнесу д.е.н. Назаркевича І.Б. відвідали Львівську волонтерську кухню, щоб допомогти в організації харчування для наших захисників, які у цей складний час протистоять російським окупантам на фронті.

Участь в таких заходах дає змогу як зробити вкрай необхідні сьогодні речі, так і знизити рівень стресу, спричиненого війною. Водночас трудотерапія у такому форматі допомагає розкрити приховані можливості, підвищити свій творчий потенціал, розширити своє коло спілкування, отримати корисні знання та уміння.

Відзначення таких знакових днів допомогою для Збройних сил України є частиною нашої відповідальності перед суспільством і країною. Адже ми та наші предки народилися і виросли тут, тому зобов’язані залишити нашим нащадкам вільну, соборну і процвітаючу Україну.