Проведення кафедрою обліку, аналізу і контролю круглого столу: Перспективні напрямки обліку, аналізу і контролю: теорія і практика до Фестивалю науки -2022

21.05.2022 | 10:33

У нелегкий для України час розвиток науки є важливим інструментом для здобуття перемоги та відновлення країни, підтримання духу серед науковців, викладачів і студентів.

Саме тому Львівський національний університету імені Івана Франка, не відходячи від традицій, проводить у травні 2022 року щорічний Фестиваль науки до якого доєднуються усі кафедри Університету.

19 травня 2022 року кафедра обліку, аналізу і контролю (у межах освітньої програми «Облік, аналіз та фінансові розслідування») провела круглий стіл: Перспективні напрямки обліку, аналізу і контролю: теорія і практика, в якому прийняли участь викладачі кафедри та студенти.

Усі доповіді відзначаються актуальністю: їх проблематика обумовлена умовами сьогодення, а також містить бачення авторів щодо проблем і перспектив розвитку обліку, аналізу і контролю під час воєнного стану і у післявоєнний період в Україні.

Кафедра висловлює вдячність студентам, які активно долучилися до круглого столу і підготували змістовні доповіді. Розуміємо, що з таким потенціалом майбутніх фахівців буде кому відновлювати економіку України, сприяти її процвітанню і зміцненню позицій нашої держави серед провідних країн світу.

Дякуємо учасникам! За нами перемога! Все буде Україна!