Проведення інтелектуальної гри “Що? Де? Коли?” кафедрою обліку, аналізу і контролю

18.10.2021 | 20:46

У рамках відзначення 360-ти річчя Львівського національного університету імені Івана Франка 18 жовтня 2021 року кафедра обліку, аналізу і контролю провела інтелектуальну гру «Що? Де? Коли?» на тему «360 років славетної історії ЛНУ ім. Івана Франка».

Формат гри був максимально наближений до відомої телевізійної гри «Що? Де? Коли?».

 

Учасниками команди Знавців стали студенти УФО-21с, УФО-31с і УФО-41с: Андрусік Сергій (капітан), Бойко Олександра, Барбаш Даниїл, Зелінський Євгеній, Бобиляк Юлія, Діхтярук Дарина, Крохмальний Владислав. Своїй команді учасники дали назву «Нестандартний варіант».

У ролі глядачів, які підготували 22 питання Знавцям, були викладачі кафедри обліку, аналізу і контролю.

В.о. завідувача кафедри – професор Романів Є.М. був захисником інтересів команди і коли виникали спірні ситуації по зарахуванню балів відстоював позицію команди.

Під час гри Знавці відповідали на питання, порядковість яких визначалася за допомогою генератора випадкових чисел. Серед питань були як звичайні питання, так і питання секторів «Бліц», «Чорна скринька» і відео-запитання.

Учасники показали свої знання історії славетного навчального закладу – Львівського національного Університету і факультету управління фінансами та бізнесу, на якому вони навчаються, і перемогли у грі з рахунком 12:3.

Викладачі кафедри для учасників команди передбачили заохочувальні призи, які стануть хорошим стимулом для студентів надалі брати участь у заходах, які проводяться кафедрою, факультетом та Університетом.

Дещо неформальний характер заходу дав змогу з іншої сторони розкритися як студентам, так і викладачам, які стали наставниками і менторами для своїх студентів.

Дякуємо студентам освітньої програми «Облік, аналіз та фінансові розслідування» за високий рівень підготовки до гри, за організованість і відповідальність. А викладачам кафедри за активну участь у проведенні гри та підтримку студентів.

Всім гарного настрою, міцного здоров’я, нових цілей і обов’язкового їх досягнення!