Проведення доцентом кафедри обліку, аналізу і контролю Приймак С.В. гостьової лекції з навчальної дисципліни «Аналіз в галузях економіки»

22.12.2023 | 16:55

В рамках підготовки фахівців за галуззю знань 07 «Управління та адміністрування» в межах спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньо-професійної програми «Облік, аналіз та фінансові розслідування» доцент кафедри обліку, аналізу і контролю Приймак Світлана Вікторівна 11 грудня 2023 р. провела гостьову лекцію з навчальної дисципліни «Аналіз в галузях економіки» на тему «Трансформація економічного аналізу в сучасних умовах». На лекцію була запрошена Вероніка Руда, менеджер з аналітики АТ «Укрсиббанк».

Під час лекції доцент Світлана Приймак окреслила основні напрями перспективного розвитку економічного аналізу в сучасних умовах, а Вероніка Руда, що має досвід практичної роботи на посаді менеджера, розкрила студентам особливості і тренди маркетингового аналізу в фінансових установах.

Здобувачі вищої освіти активно брали участь в обговоренні питань. Лекція пройшла активно та сприяла підвищенню інтересу здобувачів вищої освіти до обраної професії.