Проведення 12 жовтня 2022 року виховного заходу в групах УФО-11с, УФОМ-11с на тему: «Моя Україна: прекрасна і незалежна»

15.10.2022 | 21:59

12 жовтня 2022 року в групах УФО-11с (порадник доц. Лобода Н.О.) та УФОМ-11с (порадник доц. Петришин Л.П.) було проведено виховний захід на тему: «Моя Україна: прекрасна і незалежна». До заходу долучився увесь професорсько-викладацький склад кафедри обліку, аналізу і контролю.

Головною ідеєю заходу було те, що кожна країна світу, яку ми бачимо на карті, має свою територію, мову, культуру, історію і традиції. А найголовніше –свій день народження, день проголошення незалежності, яке є державним святом.

Україна, наша Батьківщина, розміщена у центрі Європи. Вона також має свою землю, мову, культуру, історію, звичаї, традиції і свій день народження. У цьому році нашій Україні виповнилося 31 рік незалежного існування. Ми живемо в Україні, волелюбній, мирній державі, і теж усім серцем любимо нашу милу, дорогу країну, хочемо, щоб вона стала процвітаючою, сильною, завжди була вільною і незалежною, бо всі ми громадяни нашої Вітчизни, люблячі сини і дочки України.

На початку заходу учасники прослухали Гімн України та вшанували пам’ять загиблих воїнів, захисників України. Учасники виховного заходу продекламували патріотичні вірші, згадали історичні події про Україну, прослухали патріотичні українські пісні.

Також було проведено гру-змагання «Я вважаю себе українцем, якщо я …» та бліц-турнір «Моя Україна». На кожному етапі конкурсу кожний учасник за правильну відповідь мав змогу отримати бали. У фіналі переміг Циганов Олександр. ВІТАЄМО!!!!!!!

У заключному слові в.о. завідувача кафедри обліку, аналізу і контролю, проф. Романів Є.М. подякував всім учасникам за чудово проведений захід та зазначив, що сучасна молодь повинна любити свій край, свою землю, знати рідну мову та історію своєї країни, шанувати традиції і звичаї, свій рід, пам’ятати своїх національних героїв. Кожен повинен любити свою Батьківщину, робити усе для процвітання своєї держави, її слави, свободи, незалежності.

СЛАВА УКРАЇНІ !!!     ГЕРОЯМ СЛАВА!!!