ПРОГРЕСИЛЬНІ ОСТРІВЦІ: тренінг для координаторів

21.05.2024 | 12:04

18 травня у Львові відбувся тренінг для координаторів Острівців Прогресильності за підтримки фонду ім. Фрідріха Еберта. Координатор Острівця Прогресильних Львівського національного університету імені Івана Франка, доктор економічних наук, професор, завідувачка кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом Ганна Комарницька взяла участь у цьому заході.

Офлайн заходи ГО «Прогресильні» надихають на нові звершення, про що свідчить зростаюча кількість Острівців Прогресильності у різних закладах освіти. Від початку ініціативи їх вже налічується понад 50 по всій Україні. Маштабування проєкту потребує якісного наповнення, а координатори – уніфікації знань та підтримки.

 

В рамках тренінгу учасники пропрацювали такі теми:

– Якісна промоція Острівців: лайфгаки від комунікаційників;

– Як підсилити спроможність Острівців: формуємо грантові заявки;

– Publik talk для освітян. Як бути почутими через локальні ініціативи на національному рівні;

– Зміни починаються з себе, а з маленьких острівців – архіпелаги.

 

Участь у таких заходах дозволяє нашому Університету бути в авангарді освітніх інновацій та якісних змін. Для освітньої спільноти відкриті можливості академічного обміну як  для студентів так і викладачів, які долучаються до прогресивних ініціатив та сприяють розвитку освіти в Україні. Це можливість презентувати освітні програми, освітні заклади та академічну спільноту.

 

Якщо ви прагнете якісних змін в освіті, запрошуємо приєднатися до Острівця «Прогресильні» Львівського національного університету імені Івана Франка та стати частиною спільноти однодумців, які творять майбутнє вже сьогодні.