ЗУСТРІЧ З РОБОТОДАВЦЯМИ СТУДЕНТІВ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ “ОБЛІК, АНАЛІЗ ТА ФІНАНСОВІ РОЗСЛІДУВАННЯ”

06.04.2024 | 10:31

05 квітня 2024 року студенти освітньої програми “Облік, аналіз та фінансові розслідування” разом з доцентом кафедри обліку, аналізу і контролю Лободою Н.О  відвідали ГУ ДПС у Львівській області (в рамках вивчення навчальних дисциплін: “Облік і звітність в оподаткуванні”; “Звітність підприємств”; “Вступ до фаху (тренінг курс)”; “Економічний аналіз”).

З добувачами вищої освіти  зустрілися фахівці Львівської ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області – заступник начальника Львівської ДПI, начальник вiддiлу електронних сервісів та звітності Олександра Гедз, заступник начальника відділу з надання адміністративних та інших послуг Оксана Керебко та завідувач сектору організації роботи ЦОП Михайло Шайнер.

Під час цієї практичної та надзвичайно цікавої екскурсії здобувачі вищої освіти  мали можливість ознайомитися з особливостями роботи в ДПС. Фахівці Львівської ДПІ ознайомили майбутніх платників податків із роботою Львівської податкової, із податками, які сплачують платники, провели екскурсію Львівським ЦОП та розповіли про послуги, які податківці надають юридичним особам, фізичним особам – підприємцям та платникам податків.

Окрім того, податківці поінформували про роботу електронних податкових сервісів, зазначивши, що для зручності платників ДПС постійно працює над їхнім удосконаленням та розвитком.

Під час зустрічей із майбутніми платниками податків фахівці Львівської ДПІ також зауважили, що зараз активно триває Деклараційна кампанія – 2024, під час якої платники до 1 травня 2024 року повинні подати декларації про майновий стан та доходи, отримані у 2023 році.

Професорсько-викладацький склад кафедри обліку, аналізу і контролю  Факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка висловлює щиру вдячність працівникам Львівської ДПІ за чудову пізнавальну екскурсію.

Продовжуємо комунікацію з контролюючими органами і надалі. Адже така форма співпраці – цікава та корисна. Переконані, що інформація, яку здобувачі вищої освіти почерпнули під час відвідин податкової Львівщини, неодмінно стане частиною складової їхньої обізнаності з питань оподаткування і стане їм у пригоді у майбутньому.