Профорієнтаційна робота кафедри фінансового менеджменту

03.05.2023 | 10:51

2 травня 2023 року професор кафедри фінансового менеджменту Шушкова Ю.В. завітала у СЗШ 32 м. Львова на профорієнтаційну зустріч “Вибір моєї майбутньої професії”.  Під час зустрічі школярі малу змогу обговорити чимало питань. Зокрема, складали портрет сучасного викладача, обговорювали усі вимоги щодо його особистості, а на основі цього – виділили плюси та мінуси даної професії. Крім цього, Шушкова Ю.В. у цікавій формі познайомила школярів із особливостями професії фінансиста.  Говорили про суть фінансів, коло виконуваних фінансистом завдань та робіт, переваги професії та перспективи працевлаштування.
В ігровій формі школярі дізналися як правильно розпоряджатися  власними коштами, як раціонально використовувати їх та заощаджувати. То ж рекомендації щодо вироблення здорових фінансових звичок школярі обіцяли використовувати уже з “сьогоднішнього” дня.
Наприкінці зустрічі Шушкова Ю.В. побажала усім присутнім бути  фінансово успішними та запросила на навчання на факультет управління фінансами та бізнесу ЛНУ ім. І. Франка за освітніми програмами “Фінанси, митна та податкова справа” і ” Фінансовий менеджмент”.