Профорієнтація в дії: доцент кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики зустрілася з випускниками Наварійського ліцею Пустомитівської міської ради

16.04.2024 | 19:25

 Ми повільно й впевнено наближаємося до початку вступної кампанії 2024 р. – для випускників цей час означений тим, аби остаточно визначатися з омріяними закладами вищої освіти та спеціальностями, за якими вони з вересня розпочнуть навчання.

15 квітня 2024 року відбулася зустріч доцента кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики Ірини БОРЩУК з учнями 11-А (гімназійного) та 11-Б класів Наварійського ліцею Пустомитівської міської ради. Під час зустрічі обговорювалися переваги та перспективи навчання за спеціальністю 051 «Економіка», зокрема освітньо-професійною програмою «Інформаційні технології в бізнесі» на кафедрі цифрової економіки та бізнес-аналітики ФУФБ Львівського національного університету імені Івана Франка.

Ірина БОРЩУК ознайомила майбутніх абітурієнтів з конкурентними перевагами бакалаврської освітньої програми, серед яких можна відзначити: якісну підготовку кваліфікаційних фахівців зі спеціальними практичними компетенціями, зокрема вмінням моделювати соціально-економічні та бізнес-процеси, приймати ефективні управлінські рішення, використовуючи інструментарій бізнес-аналітики, розробляти програмне забезпечення та використовувати інформаційні технології у різних сферах економіки, управління та бiзнecy.

Haбуті компетенції дозволяють випускникам нашої спеціальності працювати в ІТ-компаніях, аутсорсингових компаніях та банках, бізнес-аналітичних відділах компаній, інформаційних відділах бюджетних організацій, а також організовувати власний цифровий бізнес.

Під час зустрічі відбулась жвава дискусія щодо можливостей працевлаштування після навчання за освітньою програмою «Інформаційні технології в бізнесі».

Щиро вдячні директору ліцею Кметик-Подубінській Ользі Володимирівні та вчителю Михальській Лідії Любомирівні за допомогу та підтримку в організації зустрічі.