Про управління ризиками в бізнес-аналітиці: у рамках практичних заходів від EPAM Systems

17.12.2021 | 06:53

16 грудня 2021 р. викладачі кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка Шевчук І. Б., Васьків О. М. та студенти, що навчаються на освітній програмі «Інформаційні технології в бізнесі» за освітніми ступенями «бакалавр» та «магістр», були часниками воркшопу для бізнес-аналітиків «Аналіз та управління ризиками для BA», що був організований компанією EPAM.

Розглянуті на онлайн зустрічі питання охоплювали широкий спектр проблем, які пов’язані з аналізом ризиків для бізнес-аналітика. Зокрема, розглядалися питання, що таке ризик, аналіз ризиків в менеджменті, коли проводити управління ризиками і як, в який спосіб здійснювати ідентифікацію ризику тощо.

Спікерами було представлено матрицю еволюції ризиків, градацію матриці ризиків та приклад журналу ризиків.

Розглянуті на заході питання щодо аналізу та управління ризиками для бізнес-аналітиків закріплять знання студентів, отримані під час вивчення фахових дисциплін ОП «Інформаційні технології в бізнесі», а викладачам у подальшому їх використовувати при висвітленні відповідних тем власних навчальних курсів.