ПРАВИЛА ПОВЕДІНКИ ПІД ЧАС ДІЇ ВОЄННОГО СТАНУ

04.11.2022 | 11:45

 

Про правила поведінки молоді під час дії воєнного стану, правила безпечної поведінки в Інтернеті, адміністративну та кримінальну відповідальність, булінг та кібербулінг, онлайн-шахрайство та інше обговорили на зустрічі з представниками  Ювенальна превенція Львівської області здобувачі  вищої освіти 1-3 курсу  спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування ОП Публічне адміністрування та управління бізнесом.

3 листопада 2022 року на запрошення завідувачки кафедри публічного  адміністрування та управління бізнесом факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка Ганни Комарницької відбулася зустріч здобувачів вищої освіти  з старшим інспектором сектору ювенальної превенції Львівського районного управління поліції № 1,  капітаном поліції Сергієм Лисик та інспектором сектору, старшим лейтенантом поліції Анною Барілка.

Серед ключових питань, які обговорювали зі здобувачами вищої освіти: правила поведінки в умовах воєнного стану, правила безпечної поведінки в Інтернеті,  коректну поведінку в соціальних мережах, інформаційну гігієну,  кібербулінг та онлайн-шахрайство,  проблеми,  які пов’язані зі вживанням алкогольних та наркотичних речовин.  Також обговорили практичні кейси  скоєння злочинів молоді,  через незнання законів та адміністративної і кримінальної відповідальності, які несуть такі дії.

Практика застосування як виховних так і попереджувальних заходів, які раніше проводились державою, показала свою здатність протидіяти злочинності. В умовах воєнного стану такі знання набувають ще більшого значення для молоді. Адже побудова  сильної  нації  надає право  знати не лише свої права, а й  обов’язки (стаття 57 Конституції України).

Дякуємо ЗСУ за можливість проводити такі заходи! Все буде Україна!