Практичний інтенсив “SMART HR” для студентів Освітньої програми “Управління персоналом в органах публічної влади та бізнес-структурах” спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування

23.03.2023 | 00:44

«Що б робили твої soft skills, якби не існувало hard skills, і як би виглядало публічне управління, управління персоналом, якби вони втратили зв’язок з практикою?» Саме тому кафедра економіки та публічного управління спільно з відділом кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом Університету підготували цей інтенсив.

Кафедра економіки та публічного управління факультету управління фінансами та бізнесу Франкового Університету спільно з Громадською радою при Управлінні  персоналом Львівської міської ради впродовж 21-24 лютого організували для здобувачів вищої освіти курс-інтенсив «SMART HR». Даний захід був зорієнтований на студентів Освітньої програми «Управління персоналом в органах публічної  влади та бізнес-структурах» спеціальності Публічне управління та адміністрування». Проте формат проведення та тематика заходу стали цікавими для майже 60 студентів (10 різних освітніх програм) 5 вишів м. Львова.

Чим важливий цей інтенсив?

  • Можливість обговорити практичні кейси з кращими фахівцями HR-сфери і прокачати свої hard skills.
  • Показати себе перед можливим роботодавцем.
  • Познайомитися із таким же крутим студентом як і ти (нашим івентом зацікавилися студенти 5 вузів Львова з 10 різних освітніх програм).

21-22.02.2023

Коротко про те, що ми робили продовж цих чотирьох днів.

Андрій Гукалюк та Мар’яна Івашина Підписали Меморандум про співпрацю між Університетом та Громадською радою.

Андрій Гукалюк (перший проректор), Андрій Стасишин (декан факультету управління фінансами та бізнесу), Галина Капленко (завідувачка кафедри економіки та публічного управління), Ірина Сновидович (керівниця відділу кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом ЛНУ)  обговорили з Маряною Івашиною (голова Громадської ради, керівниця служби навчання і розвитку АТ «Галичфарм»), Оксаною Абраменко (заступниця директора з питань рекрутингу та аналітичних досліджень «Львівської консалтингової групи»), Галиною Цвіркун (HR-директоркою міжнародного поштово-логістичного холдигну Meest) напрями співпраці зі стейкхолдерами, оновлення освітньої програми «Управління персоналом в органах публічної влади та бізнес-структурах» підготовки бакалаврів та магістрів.

Новий формат, який ми запланували, щоб змусити студентів не спати на лекціях, а працювати в напрямку спрямування особистості на досягнення поставлених цілей ……

 21.02.2023.

Оксана Абраменко поділилася із учасниками інформацією про сучасний ринок праці, виклики та можливості, які він пропонує сучасний молодій людині.

Мар’яна Івашина захопила учасників курсу своєю щирістю та любов’ю до своєї професії та справи, яку вона робить. Вона наголосила, що у сфері HR важливо любити людей та усе, що ти робиш. Учасники курсу долучилися до роботи над практичними кейсами, які запропонувала їм п. Мар’яна, а їх вирішення були досить креативні і схвальні.

22.02.2023.

Богдана Яремчук — фаховий юрист, тому наголосила, що знання законодавства у сфері HR є досить важливе, а також дуже детально розповіла про законодавство в органах державної влади та поділилася практичними прикладами із свого професійного досвіду.

Людмила Гурова спілкувалася із учасниками про трудове законодавство у бізнесі та розповідала про виклики, які сьогодні переживає кадрова служба і сфера HR.

23.02.2023

 Катерина Книжицька детально розповіла про підбір персоналу у компанії. Учасникам було цікаво, адже на цій зустрічі вони мали нагоду поспілкуватися та довідатися, як рекрутери “сканують і вивчають” кандидата, щоб у майбутньому успішно підготуватися до своєї першої співбесіди.

23.02.-24.02.2023

Впродовж двох днів Галина Цвіркун ділилася інформацією та практичними прикладами щодо оцінювання персоналу у великих компаніях. Також вона розповідала про метод Salary rules, або управління через матеріальну мотивацію. Цікавим був кейс про ситуативне лідерство у компанії. Пані Галина щиро та відверто розповідала і мотивувала учасників до того, як варто постійно досліджувати і вивчати людей та сферу у якій працюєш.

Оксана Шахова працювала із учасниками курсу у напрямку адаптації персоналу. Зокрема, досліджували основні цілі та завдання адаптації, а також основні етапи введення працівника у компанію.

 По завершенню курсу усі активні учасники отримали сертифікати.

За плідну співпрацю із Львівським університетом, організацію та проведення інтенсивного курсу SMART HR менторки курсу також отримали подяки від ректора Володимира Мельника.

Знаково, що завершення курсу відбулося 24 лютого, у річницю повномасштабного вторгнення рф та початком війни, адже такими подіями та невпинним розвитком сучасної освіти і студентства ми наближаємо нашу перемогу, а також формуємо молодих фахівців, які будуть професійно відбудовувати нашу Україну