Практичні аспекти для цифрової трансформації бізнесу від Oracle

25.11.2021 | 16:12

25 листопада 2021 р. викладачі кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики Ірина Шевчук та Анна Старух взяли участь у вебінарі «Аналітична платформа Oracle як невід’ємна частина цифрової трансформації вашого бізнесу».

Потреба цифрової трансформації бізнесу стала реальністю для переважної більшості прогресивних компаній сьогодні. У той же час ця трансформація вимагає переосмислення існуючих рішень, а також модернізації та зміни архітектури, що склалася.

Реальність сьогодні – це непрогнозоване зростання обсягу даних, що зберігаються і оброблюються, їх безпека, можливість ефективно обробляти і аналізувати дані в реальному часі для прийняття стратегічних і тактичних рішень менеджментом компанії.

Під час вебінару експерти Oracle (Артем Воєвода, провідний технічний спеціаліст Oracle, MUK Group; Борис Гаюр, General Manager, Crayon Ukraine; Олександр Бернадський, Principal Technology Specialist, Oracle) розказали про інструменти та рішення для побудови ефективних систем бізнес-аналізу.

З впровадженням Oracle Business Intelligence компанії здатні отримати повний, а головне, своєчасний погляд на стан свого бізнесу, з мінімальним залученням ІТ-служби.