ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ В РАМКАХ ЄВРОПЕЙСЬКОГО РОКУ НАВИЧОК

15.04.2024 | 14:53

12 квітня 2024 року в рамках Європейського року навичок в Україні Українською школою архетипіки УША спільно з Університетом менеджменту освіти НАПН України, Сумським державним педагогічним університетом імені А.А. Макаренка, Інститутом економіки промисловості НАН України та Естонським університетом прикладних наук підприємництва була проведена відкрита гостьова лекція на тему «Інноваційна природа економіки сучасного – постмодерного суспільства та її сталий розвиток».

            Лектор: Віталій Омельяненко, доктор економічних наук, професор, академік Української технологічної академії, завідувач Навчально-наукового центру проєктних технологій,професор кафедри бізнес-економіки та адміністрування Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка; старший науковий співробітник Інституту економіки промисловості НАН України; пост-док Естонського університету прикладних наук підприємництва.

            Лекція проводилася під егідою Європейського року навичок в Україні та її офіційно зареєстровано Національною агенцією кваліфікацій на сайті Європейської Комісії Європейського Союзу!

            Модератор: Костянтин ЛАДУРЕНКО, незалежний дослідник Української школи архетипіки, викладач Національного управлення з аеронавтики й дослідження космічного простору (НАСА, NASA).

            Технічна підтримка: Павло Мельник, незалежний дослідник Української школи архетипіки.

            Це вже була  восьма відкрита гостьова лекція із серії публічних виступів представників Української школи архетипіки в контексті популяризації результатів досліджень УША, які заплановано провести протягом 2023-2024 навчального року. Ініціатива проведення відкритих гостьових лекцій належить УША, зокрема її лідеру Едуарду Афоніну – доктору соціологічних наук, професору, а також кафедрі публічного управління і проектного менеджменту Навчально-наукового інституту менеджменту та психології УМО, зокрема Ії Дегтярьовій – доктору наук з державного управління, професору.

            До лекції долучилась Ганна Комарницька, доктор економічних наук, професор, завідувачка кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка, яка поділилася своїми думками щодо теми заходу.

            Захід виявився надзвичайно корисним для викладачів, магістрантів та аспірантів за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування», а також для всіх, хто також цікавиться питаннями розвитку Української держави, чинниками її перемоги у війні з російською федерацією та розкриттям потенціалу військової відбудови.

Лекція відбулася онлайн на платформі ZOOM. Учасники,  отримали  сертифікати про підвищення кваліфікації від Української школи архетипіки та Паризького центру досліджень сучасності та повсюдності на 0,2 освітні кредити ЄКТС.