Підвищення кваліфікації викладачів кафедри фінансового менеджменту

28.09.2021 | 21:47

23 вересня 2021 року викладачі кафедри фінансового менеджменту факультету управління фінансами та бізнесу проф. Шушкова Ю.В., доц. Західна О.Р. та доц. Петик Л.О. взяли участь в онлайн – форумі «Підвищення кваліфікації освітян: вимоги та новітні тренди» у рамках освітнього проекту «4 people».

Мета Форуму – обговорення основних вимог, особливостей формування ключових та професійних компетентностей, окреслення новітніх трендів та можливостей підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників.

У своїх виступах спікери форуму – керівники освітнього, корпоративного та державного секторів економіки розглядали актуальні питання:

– основні напрями підвищення кваліфікації освітян: формування ключових та професійних компетентностей;

– особливості створення інклюзивного освітнього середовища, специфіка інклюзивного навчання в ЗВО. Асистивні технології для інклюзії;

– використання інформаційно-комунікативних та цифрових технологій в освітньому процесі;

– цифрова компетентність в освітніх системах;

– розвиток управлінської компетентності, формування креативного та інноваційного мислення;

– міжнародні проекти в сфері освіти, мобільність студентів, викладачів;

– впровадження міжнародного досвіду підвищення кваліфікації, особливості міжнародного стажування, новітні тренди в цьому напряму.

Учасники форуму дізналися, як обрати серед різноманіття курсів підвищення кваліфікації актуальний напрям, отримати необхідні знання та здобути загальні та професійні компетентності, а головне, якими мають бути ці компетентності.

За результатами участі у форумі викладачі кафедри фінансового менеджменту отримали сертифікати про участь та підвищення кваліфікації в кількості 6 годин (0,2 кредити) ECTS.