Підвищення кваліфікації викладачами кафедри обліку, аналізу і контролю на онлайн-курсі «Вдосконалення викладацької майстерності» в ЛНУ імені Івана Франка

20.07.2023 | 09:10

Протягом квітня-червня 2023 року викладачі кафедри обліку, аналізу і контролю Людмила Петришин та Наталія Лобода проходили підвищення кваліфікації шляхом опанування курсу вдосконалення викладацької майстерності,  метою якого було підвищення професійного рівня та педагогічної майстерності, впровадження інтерактивних методів навчання, набуття досвіду щодо використання інформаційних технологій  і розвитку навичок змішаного навчання. Курс був побудований за модульною структурою і складався із 5-ти модулів  (6 кредитів ЄСТS – 180 год.) і покликаний допомогти науково-педагогічним працівникам університетів покращити знання з різних важливих тем. Зокрема:

«Система вищої освіти України. Академічна доброчесність»;

«Soft Skills компетенції викладача вищої освіти»;

«Інформаційні технології в освітньому процесі»;

«Можливості викладача при використанні платформи Moodle»;

«Педагогічна інноватика. Професійний (науковий) бренд викладача».

Результати підвищення кваліфікації є особливо актуальними для застосування у сучасному навчальному процесі. Зокрема, цінними є знання зі створення та оновлення електронних навчальних курсів на платформі Moodle із використанням новітніх технологій, а також удосконалення навчальних і методичних матеріалів відповідно до вимог внутрішньої системи забезпечення якості освіти тощо.

Слухачі курсу, пройшовши тестування за кожним модулем, підтвердили підвищення кваліфікації сертифікатом.