Підвищення кваліфікації доцентом кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом, к. держ. упр., доц. Решотою О. А.

08.04.2021 | 12:22

Доцент кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом, к. держ. упр. Решота Олена Анатоліївна взяла участь у форумі-тренінгу «Цифрові трансформації в освіті, бізнесі, ІТ та культурі», що відбувся 25 березня 2021 року. За результатами участі у форумі доценту Решоті О. А. видано сертифікат про участь та підвищення кваліфікації в кількості 6 годин (0,2 кредити) ECTS.

Форум-тренінг «Цифрові трансформації в освіті, бізнесі, ІТ та культурі» виступає спільним проектом освітньої платформи “4 PEOPLE”, Української Федерації Інформатики та ВГО “Українська асоціація фахівців інформаційних технологій”. Спікерами заходу стали провідні експерти у сфері цифрових трансформацій, зокрема представники Міністерства освіти і науки України, Міністерства цифрової трансформації України, керівники наукових установ та ІТ-компаній.

Основні питання, що розглядались на форумі-тренінгу, охопили проблематику діджиталізації усіх сфер суспільного життя. Обговорювались здобутки України у  сфері цифровізації економіки, освіти, культури, розглянуто концепцію розвитку цифрових компетенцій до 2025 року, проекти Еразмус +, дискутовано щодо питань академічної мобільності студентів, проблем та перспектив змішаного навчання, розкрито цифрові тренди в освіті, бізнесі та культурі та презентовано успішні кейси цифрової трансформації українських компаній. Участь у заходах такого роду сприяє удосконаленню професійних компетентностей щодо застосування сучасних інформаційно-комунікативних технологій в навчальному процесі.