Підготовка та захист курсових проєктів у співпраці з KPMG

30.05.2024 | 19:32

28 травня  відбувся публічний захист командних курсових проєктів здобувачів освіти ОПП «Фінансовий менеджмент» у львівському офісі компанії KPMG. Подія стала логічним завершенням двомісячного пілотного проєкту кафедри фінансового менеджменту, в межах якого студенти досліджували роботу та фінансові показники банків, страхових компаній, підприємств та розробляли рекомендації для їх вдосконалення. Методичні рекомендації до підготовки курсового проєкту були розроблені за консультацій з компанією  KPMG та іноземними партнерами кафедри з Хемніцького технологічного університету (Німеччина).

До комісії ввійшли гарант освітньої програми «Фінансовий менеджмент» д.е.н, проф. Юлія Шушкова, к.е.н., доц. Ольга Сич та к.е.н., доц. Ірина Ясіновська.

Ментори команд та керівник львівського офісу KPMG –Україна Максим Войцеховський також заслуховували виступи команд.

Студентська молодь мала можливість презентувати результати командної роботи та відповісти на численні питання комісії та присутніх. Усі команди успішно справились із завданням, а знання та досвід, якими поділилися представники KPMG, підсилили студентські дослідження та допомогли представити їх на належному рівні.

Підготовка майбутніх фахівців у тісній комунікації з роботодавцями – це можливість наблизити освітній процес до вимог ринку праці, а здобувачам освіти – опанувати навички командної роботи, комунікації та презентації досліджень, необхідні для майбутнього успішного працевлаштування.

Кафедра фінансового менеджменту вдячна компанії KPMG та Максиму Войцеховському за участь у проєкті та планує наступні заходи у співпраці з компанією.