Передові освітні практики на освітній програмі «Інформаційні технології в бізнесі» в аналітичній системі YouControl

12.04.2022 | 16:04

🧑‍🏫 У рамках викладання навчальної дисципліни «Системи моніторингу в економіці», студенти групи УФЕ-41с ОП «Інформаційні технології в бізнесі» факультету управління фінансами та бізнесу ЛНУ ім.І.Франка разом із викладачем, доцентом кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики Старух А.І. пройшли навчання на аналітичній системі для комплаєнсу, аналізу ринків, ділової розвідки та розслідувань – YouControl.

📈Система формує повне досьє на кожну компанію України на основі відкритих даних, відстежує зміни в держреєстрах та візуалізує зв’язки між афілійованими особами.

🗂️Впродовж навчання студенти мали можливість ознайомитись із системою та отримати практичний досвід роботи із нею. Зокрема:

📎відслідковували зміни у відкритих державних реєстрах не витрачаючи час на додаткові перевірки;

📎самостійно проводили комплексну перевірку юридичних та фізичних осіб;

📎проводили фінансовий моніторинг

📎ознайомились з ризик-орієнтованим підходом у структурі фінансового моніторингу

📎аналізували тендери

📎відслідковували власність та яке майно належить компанії?

📎аналізували зв’язки: з ким пов’язаний контрагент та ін.

📊Це дало можливість сформувати професійні практичні компетенції щодо використання концептуальних засад моніторингу економічних процесів, а також отримати практичні знання щодо застосування сучасного інструментарію для здійснення ефективного моніторингу в економіці.

🧑‍💻📜В результаті завершення навчання, усі отримали сертифікати про успішне проходження курсу щодо моніторингу за допомогою інструментів YouControl.

🤝 Кафедра цифрової економіки та бізнес-економіки дякує YouControl та продовжує тісну співпрацю з метою підтримки науково-практичної діяльності студентів та викладачів задля підготовки кваліфікованих та конкурентоздатних на ринку праці фахівців економічного профілю.