Онлайн-зустріч з бізнес-аналітиком в EPAM Systems Наталією Петришак

25.05.2021 | 18:34

25.05.2021 р. на запрошення викладача кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики Богдана Депутата для студентів освітньої програми «Інформаційні технології в бізнесі» спеціальності 051 «Економіка» (групи УФЕ-21с та УФЕ-31с) була проведена гостьова лекція Наталією Петришак – бізнес-аналітиком компанії EPAM Systems. До бізнес-аналізу в ІТ-сфері пані Наталя працювала кредитним аналітиком у банківській сфері та бізнес-аналітиком у таких сферах як: Retail, Construction, Learning management, E-commerce, Marketing, Human Resource management, Finance.

Тема лекції «Modelling Basics».

У процесі спілкування зі студентами спікер торкнулась важливих питань моделювання та графічного представлення бізнес-процесів. Також вона ознайомила студентів із особливостями побудови діаграм зображення потоків даних Context (DFD), відношень набору сутностей ERD, UML-діаграм, діаграм для візуалізації взаємодій бізнес-процесів BPMN та діаграм зв’язків Mind Mapping. Наприкінці лекції студенти разом і лектором змоделювали функціонал для банківської аплікації за допомогою UseCase-діаграми.

Лекція відбулася в творчій та дружній атмосфері. Викладений матеріал викликав зацікавленість у студентів, які відчули важливість і перспективність обраної професії.

Висловлюємо щиру подяку Наталії Петришак за змістовну зустріч та практичні поради.