Онлайн-семінар «Академічна доброчесність» для здобувачів вищої освіти ОПП «Інформаційні технології в бізнесі»

02.05.2024 | 12:56

01 травня 2024 р. доцент кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики Ірина БОРЩУК провела онлайн-семінар на тему «Академічна доброчесність» для здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 051 «Економіка» ОПП «Інформаційні технології в бізнесі».

Доповідач ознайомила студентів з основними нормами Положення «Про дотримання академічної доброчесності у Львівському національному університеті імені Івана Франка», зокрема звернула увагу на поняття академічної доброчесності, навела приклади порушення академічної доброчесності у вищому навчальному закладі та види відповідальності за недотримання даних норм поведінки. Особлива увага була приділена поняттю та видам плагіату під час виконання студентами робіт, передбачених навчальним процесом.

Під час зустрічі велася жвава дискусія стосовно основних питань дотримання академічної доброчесності в навчальному процесі, у якій приймали участь як студенти, так і викладачі кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики, які також були присутні на онлайн-семінарі.