ОКОПНА СВІЧКА – ТЕПЛО І СВІТЛО ДЛЯ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ

19.02.2023 | 11:07

17 лютого 2023 року студенти третього курсу (ОП «Фінанси, митна та податкова справа») разом із викладачами кафедри фінансового менеджменту доцентами Дубик В. Я., Західною О. Р., Петик Л. О., Попович Д. В., Шушковою Ю. В. взяли участь в акції «Окопна свічка – тепло і світло для захисників України». До акції також долучилися студенти першого та другого курсів груп УФФ-11с і УФФ-22с.

Основа для окопних свічок для українських військових – бляшанка, картон і віск. У рамках Акції студенти зібрали необхідний матеріал та долучились до процесу виготовлення свічок: від нарізки картону до розтоплення та заливання парафіну. Атмосфера заходу була дуже дружня та привітна. Всі учасники були захоплені роботою, бо знали, що працюють на благо нашої армії. Створення окопних свічок – це і є така наша допомога. Це можливість у сиру погоду мати засіб для обігріву, підігріву: освітити окоп чи бліндаж, скип’ятити горнятко води чи приготувати їжу, підсушити одяг, зігрітися. Окопні свічки важко погасити вітром, вони не бояться вологи, їх можна запалювати не один раз і розпалити багаття навіть з мокрої деревини. Одна така свічка в бляшанці може горіти близько трьох годин.

Сподіваємось, що ці окопні свічки допоможуть зігріти наших військових. Кожна виготовлена свічка – це тепло наших сердець, це символ подяки Захисникам за все, що ми маємо завдяки їм!

Віримо, що своїми діями наближаємо Перемогу!

Слава Україні! Героям слава!