Обговорення освітньої програми “Публічне адміністрування та управління бізнесом”

22.04.2021 | 16:02

Стратегія реформування вищої освіти передбачає створення системи моніторингу та постійного поліпшення якості вищої освіти, що відповідає рекомендаціям і стандартам Європейського простору вищої освіти, враховує кращі світові практики та виступає головною технологією досягнення відповідності освітньої системи вимогам і потребам суспільства.

 Ключовим завданням такої реформи є залучення зовнішніх та внутрішніх стейкхолдерів до розроблення, перегляду та моніторингу освітніх програм. 21 квітня 2021 року відбулася чергова зустріч здобувачів другого (магістерського) рівня спеціальності 281  “Публічне управління та адміністрування” освітньої програми “Публічне адміністрування та управління бізнесом”  та професорсько-викладацьким складом щодо обговорення якості навчальних дисциплін та пропозицій щодо їх змістовного наповнення. Активне залучення внутрішніх стейхолдерів  щодо підвищення якості освітніх послуг на даний час стає необхідністю.
З цією метою, окрім  обговорення і  моніторингу проводяться онлайн запити зацікавлених сторін на веб-сайті кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка щодо якості освітньої програми  та якості освітньої діяльності.
Пропозиції та рекомендації щодо наповнення Освітньо-професійньої програми, її освітньої компоненти можна надсилати на електронні адреси:  hanna.komarnytska@lnu.edu.ua, pamb.dep.financial@lnu.edu.ua