Обговорення освітньо-професійної програми «Публічне адміністрування та управління бізнесом» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти із стейкхолдерами

13.10.2023 | 09:17

10 жовтня 2023 року на кафедрі публічного адміністрування та управління бізнесом відбулась зустріч щодо обговорення освітньо-професійної програми «Публічне адміністрування та управління бізнесом» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти із п. Іванусем Б. –  керівником відділу професійної освіти департаменту розвитку Львівської міської ради, стейкхолдером освітньої програми та провідним спеціалістом відділу стажування й практики управління персоналом Львівської міської ради, а також куратором Програми стажування у Львівській міській раді «Перший кар’єрний крок» п. Томчук Н.

Гарант освітньої програми «Публічне адміністрування та управління бізнесом» доц. Решота О. презентувала напрямки вдосконалення та зміни освітньої програми й наголосила на основному фокусі ОПП, а саме спрямованості на підготовку сучасних фахівців-практиків з публічного управління та адміністрування й професіоналів у сфері управління бізнесом, здатних виконувати адміністративну, управлінську та аналітичну роботу в органах публічної влади та бізнес-структурах.

У рамках обговорення ОПП із гарантом, членами проєктної групи та професорсько-викладацьким складом кафедри, п. Іванусь Б. та п. Томчук Н. звернули особливу увагу на важливість подальшого посилення практичної спрямованості освітньої програми та підготовку висококваліфікованих фахівців у сфері публічного адміністрування та управління бізнесом відповідно до запитів сучасного ринку праці та потенційних роботодавців. Також стейкхолдери пообіцяли максимальне сприяння залученню здобувачів вищої освіти ОПП до проходження практики та стажування у Львівській  об’єднаній територіальній громаді з можливістю подальшого працевлаштування.

Кафедра публічного адміністрування та управління бізнесом висловлює подяку пану  Іванусю Б. та пані Томчук Н.!