Неформальна освіта здобувачів вищої освіти за ОПП «Фінанси, митна та податкова справа»

02.11.2023 | 22:29

Неформальна освіта передбачає отримання слухачами актуальних практичних і теоретичних знань, навичок, оволодіння сучасними методами розв’язання професійних завдань, підвищення рівня їх професійної компетентності, вдосконалення існуючих знань та їх саморозвиток.

Ідея безперервної освіти є сучасним трендом, тому освітній процес відбувається із використанням неформального навчання.

Так, у рамках освітньої компоненти «Публічні закупівлі» (викладач – к.е.н., доцент кафедри фінансового менеджменту Петик Л. О.), здобувачі другого (магістерського) освітнього рівня вищої освіти Закорко Катерина та Кольба Рената (група УФФМ-22с) долучились до найбільшої та найпопулярнішої платформи онлайн-освіти в Україні Prometheus та успішно завершили онлайн – курс «Публічні закупівлі: управління та оцінка ефективності».

Онлайн-курс «Публічні закупівлі: управління та оцінка ефективності» підготовлений за фінансової підтримки ЄС в рамках реалізації проєкту «Підтримка реформи публічних закупівель в Україні», дав можливість здобувачам вищої освіти довідатися про новітні підходи та інструменти у сфері публічних закупівель.

Зокрема, під час навчання магістри:

  • навчилися будувати стратегію публічних закупівель в організації;
  • розглянули інструменти аналізу ефективності публічних закупівель;
  • дізналися про контрактний менеджмент (зокрема, щодо виконання договору, звітування та нікчемності договору тощо);
  • ознайомилися з заходами запобігання корупції;
  • довідалися про новітні підходи та інструменти у сфері публічних закупівель.

Таким чином, неформальне навчання дозволяє здобувачам вищої освіти  набути нових компетентностей та збагатити освітній процес цікавим досвідом неординарних спікерів.

Пишаємося нашими активними, креативними та невгамовними студентами, які не лише стрімко розвиваються, а й спонукають до цього інших!