Науковий семінар аспірантів кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом

27.05.2024 | 11:05

21 травня 2024 року на кафедрі публічного адміністрування та управління бізнесом факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка відбувся традиційний щорічний науковий семінар аспірантів кафедри. Метою заходу була презентація результатів наукових досліджень аспірантів, обмін думками з колегами-науковцями та отримання рекомендацій щодо дисертаційних досліджень.

Відкрив семінар декан факультету управління фінансами та бізнесу Андрій Стасишин, який наголосив на важливості науки для відновлення та розвитку України в післявоєнний період. Гарант ОНП “Публічне управління та адміністрування” Ганна Комарницька поінформувала здобувачів третього (освітньо-наукового) ступеня вищої освіти про нові постанови та зміни до захисту наукових ступенів.

На семінарі виступили дискусанти Наталія Патеруха, Марія Устименко, Дмитро Пфістер, Віталій Люлява та Роман Саєвич, доповіді яких викликали позитивні враження та жваві обговорення. До заходу також долучилися аспіранти першого року навчання Віталій Фелісєєв та Олег Харчєв, які представили власні напрацювання.

 

Аспіранти презентували результати своєї діяльності за 2023-2024 навчальний рік, зокрема наукові публікації, участь у конференціях та університетських заходах, результати інформальної освіти та перспективи подальшої роботи. Професорсько-викладацький склад кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом відзначив актуальність та інноваційність тем дисертаційних досліджень аспірантів.

 

Результатами семінару стали апробація результатів досліджень, мотивація до подальшого розвитку та вдосконалення, а також визнання наукового значення та інноваційності ідей кожної теми дисертаційного дослідження аспірантів.

Захід відбувався в рамках відзначення Фестивалю Науки – 2024. Професорсько-викладацький склад кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом та наукові керівники аспірантів активно долучилися до обговорення, надавали зауваження, пропонували наукові ідеї та пропозиції. Семінар став не лише платформою для обміну науковою інформацією, а й можливістю отримати практичні поради та рекомендації.