Науковий гурток «Управлінець» провів до Днів Університету круглий стіл на тему «Глобальні виклики в публічному управлінні».

28.10.2022 | 22:50

Колективом кафедри економіки та публічного управління спільно із науковим гуртком «Управлінець» було проведено круглий стіл на тему «Глобальні виклики в публічному управлінні». Захід відбувся 28 жовтня 2022 року в рамках спеціального проекту «ФранкоОсінь-2022» до Днів Університету. На роботі круглого столу були присутні 58 учасників: здобувачі вищої освіти факультету управління фінансами та бізенсу та викладачі кафедри економіки та публічного управління.

Із вітальним словом виступив декан факультету управління фінансами та бізнесу Андрій Стасишин, який наголосив про надзвичайну актуальність обраної проблематики заходу. Україна на сучасному етапі з одного боку стоїть перед викликом військової агресії росії, а з іншого – перед нами відкривається багато нових можливостей. І саме від якості сучасного публічного управління буде залежати, як саме наша держава ними скористається.

Завідувачка кафедри економіки та публічного управління Галина Капленко привітала учасників та відзначила високий рівень цікавості серед студентської молоді займатись дослідженням різноманітних управлінських проблем, що видно із програми заходу. Із своїми коментарями та запитаннями також виступали викладачі кафедри: Василь Зеленко, Оксана Пікулик, Наталія Пак, Андрій Табачук та інші.

Захід супроводжувався доволі жвавою дискусією та обговорювали такі проблем як:

  • Реформування публічної служби України в умовах інтеграції у Європейський Союз
  • Роль молоді у територіальних громадах в умовах війни
  • Співпраця громадянського суспільства та уряду під час відновлення повоєнної України
  • Особливості публічного управління у сфері національної безпеки України
  • Ризики та загрози національній безпеці: український контекст
  • Зелена відбудова України та її принципи та ін.

Організатори висловлюють щиру подяку усім учасникам даного круглого столу!

Все буде Україна!