Можливості для молоді творити зміни в країні через волонтерство

12.05.2023 | 21:25

10 травня 2023 року в актовій залі Факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка відбулася зустріч здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освіти академічних груп УФЕ-11с та УФЕ-21с ОП «Інформаційні технології в бізнесі» з представниками громадської організації «Будуємо Україну разом». Організаторами зустрічі були порадники академічних груп – завідувач кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики проф. Шевчук І.Б. та доцент кафедри доц. Борщук І.В.

Представники БУР розповіли студентам про історію створення громадської організації, основні напрямки її діяльності, можливості та перспективи участі кожного у подальшій відбудові України, зокрема про можливість прийняти участь в літніх БУР-таборах, де студенти не тільки зможуть долучитися до волонтерської діяльності щодо відбудови окремих зруйнованих об’єктів України, але й здобути нові знання та навички, розширити коло знайомств та значно підвищити свою соціальну активність та ініціативи у різних сферах суспільного життя.

У ході заходу відбулася жвава дискусія та командні ігри, в якій брали участь студенти і викладачі кафедри, на предмет, які переваги та недоліки того, що саме молодь (студенти зокрема) повинні в подальшому прикласти всі зусилля для відбудови нашої держави.

Колектив кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики та студенти щиро дякують ГО «Будуємо Україну разом» за таку професійну, корисну та цікаву зустріч та сподіваємося на подальшу співпрацю.