Моя родина – моя Україна

23.11.2023 | 20:25

До вшанування 10-річчя початку Євромайдану та Революції Гідності 21 листопада 2023 року у рамках національно-патріотичного виховання для здобувачів першого (бакалаврського) рівня ОП «Фінанси, митна та податкова справа” (група УФФ-45С) доцентом кафедри фінансового менеджменту Попович Д. В. було проведено захід на тему «Моя родина – моя Україна».

Саме в ці дні Майдан витворив спільний для всіх українців ідеал майбутньої України – вільної, незалежної держави, де цінується свобода і зберігаються споконвічні традиції українського народу. Кожен народ, кожна людина має свої святині, але для нас, українців, найбільшою святинею є наша родина і наша Україна.

Під час заходу студенти створили карту свого родоводу, якою були охоплені різні куточки нашої країни – від Луганська до Львова, а також поділилися сімейними фотографіями та розповіли історії своїх родин. Все це ще більше утвердило учасників заходу у багатстві традицій українського народу, його незламності та сміливості, адже любов до рідної землі, повага та відповідальність за близьких людей, родину, продовження славних традицій родинного древа – основа світогляду молодих українців.