Міжнародне підвищення кваліфікації доцента кафедри обліку, аналізу і контролю

02.11.2023 | 15:10

З 23 жовтня по 30 жовтня 2023 року доцент кафедри обліку, аналізу і контролю  факультету управління фінансами та бізнесу ЛНУ імені Івана Франка Шот Анна Петрівна проходила підвищення кваліфікації на тему: «Академічна доброчесність та тайм-менеджмент при підготовці наукових робіт: зарубіжний та вітчизняний досвід». Організатором міжнародного підвищення кваліфікації (Вебінару) є Інститут Науково-дослідний Люблінського науково-технологічного парку та IESF Міжнародна фундація науковців та освітян (м. Люблін Республіка Польща).

Програма міжнародного підвищення кваліфікації включала в себе виконання навчального навантаження 1,5 кредити ЄКТС (45 години): з них лекційних – 12 год., практичних – 20 год., самостійна робота – 13 год. і передбачала розгляд таких актуальних тем як : «Наука та тайм менеджмент ефективні техніки управління часом», «Сучасні світові стандарти академічного письма: від теорії до практики (з урахуванням вимог провідних світових видавництв та університетів)», «Тайм-менеджмент на написання кваліфікаційної роботи», «Як почати планувати та стереотипи про тайм-менеджмент», «Академічна доброчесність та навички якісного академічного письма як важливі компетентності здобувачів вищої освіти» та інші.

Метою  підвищення кваліфікації було вивчення методів і технік управління часом, задля підвищення ефективності роботи, ознайомлення з кейсами для дослідження системи забезпечення академічної доброчесності у вищій освіті на нормативно-законодавчому рівні та вивчення європейського досвіду боротьби з плагіатом.

За результатами стажування викладачем отримано сертифікат.