Магістри ОП «Інформаційні технології в бізнесі» захистили звіти з виробничої практики

19.02.2023 | 10:56

17 лютого 2023 р. на факультеті управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка в онлайн-режимі на платформі MS Teams відбувся захист звітів з виробничої практики (зі спеціалізації) групи магістрів УФЕМ-11с, що навчаються на ОП «Інформаційні технології в бізнесі» спеціальності 051 «Економіка».

Базами практики були провідні ІТ-компанії, а також різні організації України (ТОВ “Українські Інформаційні Технології”, ТОВ “Лагом Девелопмент”, ТОВ «Прайсуотерхаускуперс», ТОВ “ЕК “ЕНОЛЛ”, ВОКТМС Кам’янка-Бузької міської ради, ТЗОВ “Західноукраїнська логічнична компанія”, ТОВ “Алекс-ПРОММ”, ТОВ “Телемережі України”, ТзОВ «Маркет Універсал ЛТД», ТОВ “Світ Фейт”, ТОВ “БЕРКОМ”).

Під час практики здобувачі вищої освіти набули особистісних і професійних компетентностей, пов’язаних з проведенням наукових досліджень. Також був зібраний практичний матеріал для виконання звіту про практику, а представлені студентські звіти перед комісією свідчать про отримання практичних навичок щодо виконання конкретної роботи з використання інформаційних технологій та математичних методів у сфері економіки та управління бізнесом.

Отримані результати з виконуваних практичних завдань будуть реалізовані в компаніях та на підприємствах, що показує поглиблення та закріплення теоретичних знань студентами щодо дослідження напрямів діяльності на базі практики.

Вітаємо здобувачів! Бажаємо подальших здобутків!