ЛЮДИ ДІЇ: МОЛОДА ГЕНЕРАЦІЯ

26.05.2023 | 11:11
З 8 по 12 травня 2023 року  триватиме Тиждень Відкритого Уряду, що відбувається в рамках участі нашої держави у міжнародній Ініціативі «Партнерство „Відкритий Уряд”».  Одними з актуальних тем проведення заходів в межах Тижня Відкритого Уряду є відкритість діяльності органів влади та залучення молоді  до розуміння державотворчих процесів.
В межах ініціативи відбулося проведення заходу під назвою «Люди дії: Молода генерація» – екскурсія структурними підрозділами Львівської обласної військової адміністрації для найактивніших і найуспішніших студентів та студентського самоврядування Львівського національного університету імені Івана Франка. Зокрема було запрошено студентів факультету управління фінансами та бізнесу спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» освітньої програми  «Публічне адміністрування та управління бізнесом» та студентське самоврядування факультету.

 

 

Під час екскурсії студентів ознайомили із роботою управління цифрового розвитку, департаменту з питань культури, національностей та релігій, департаменту економічної політики,  департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва, відділу молодіжної політики управління молоді та спорту, департаменту комунікацій та внутрішньої політики, центральну диспетчерську службу пасажирських перевезень. Студенти побували у сесійній залі Львівської обласної ради, де мали змогу відчути себе у ролі депутатів.  Також студентів закликали проходити стажування та практику  в структурних підрозділах та долучатися до проєктів Львівської обласної військової адміністрації.
Завершальним етапом екскурсії була  зустріч першого проректора Андрія Гукалюка, декана факультету управління фінансами та бізнесу Андрія Стасишина,  завідувача кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом Ганни Комарницької та студентської молоді факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка з першим заступником ЛОДА Андрієм Годиком. Під час зустрічі присутні мали можливість поспілкуватися у формі діалогу. Заступник ЛОВА Андрій Годик поділився досвідом роботи під час запровадження карантинних обмежень та воєнного стану, про проблемні питання та шляхи їх вирішення, про перспективи молоді у відбудові країни та стратегічні питання органів публічної влади щодо відновлення держави. Перший проректор Львівського національного університету імені Івана Франка  Андрій Гукалюк розповів про співпрацю Університету з ЛОВА під час воєнного стану. Декан факультету управління фінансами та бізнесу Андрій Стасишин  наголосив на важливості проведення таких заходів для студентів спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування, як майбутніх управлінців.
Факультет управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка висловлює подяку Львівській обласній військовій адміністрації за тісну співпрацю та перспективи у майбутньому кар’єрному зростанні для  студентів, спеціальність яких має вагоме значення для подальшої розбудови Української Держави.