Круглий стіл зі стейкхолдерами у рамках Всеукраїнського фестивалю науки – 2021

20.05.2021 | 12:40

19.05.2021 р. у рамках Всеукраїнського фестивалю науки у Львівському національному університеті імені Івана Франка був організований та проведений круглий стіл на тему «HR-фундамент, аудит, аналітика, стратегія, автоматизація бізнес-процесів» за участі викладачів кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики, студентів 2-го курсу освітньої програми «Інформаційні технології в бізнесі», а також студентів економічного та юридичного факультетів, факультету міжнародних відносин та факультету іноземних мов.

Організатори заходу: О. Васьків, Ю. Стадник, А. Старух, І. Шевчук.

Модератором круглого столу була О. Васьків.

До зустрічі та обговорення тематики круглого столу була залучена стейкхолдер Уляна Головатюк, HR в компанії «Едунав», яка розповіла про тонкощі роботи у сфері HR та рекрутингу. Студенти почули корисну інформацію від практика та змогли отримати відповіді на ті запитання, які їх цікавили.

Студенти підготували та представили до уваги свої доповіді за тематикою зустрічі. Зокрема, йша мова про бізнес-план стартапу. Прозвучало багато корисних порад щодо відкриття власного бізнесу (кав’ярні) від Мойко Юлії, Козловської Ольги (факультет іноземної мови) та  Рудзівінського Владислава, Віталія Федака,  Христини Лобойко (юридичний факультет).

Ленківська Оля, Шидлось Софія та Ропчану Яна (факультет міжнародних відносин) презентували доповідь, в якій розкрили питання про місії та стратегічні цілі компанії.

А Жирова Дарія та Самолюк Тетяна (економічний факультет) представили учасникам онлайн-зустрічі комплексне дослідження та всебічну аналітику компанії, що забезпечує їй ефективне функціонування серед конкурентів на ринку.

Студенти факультету управління фінансами та бізнесу Марта Лущ, Бабій Аліна та Гула Оксана на круглому столі розкрили питання впливу HR-аналітики в практиці HR-менеджменту.

Така зустріч викладачів, студентів та роботодавців є надзвичайно корисною та продуктивною для усіх її учасників. Дякуємо студентам за цікаві доповіді, а Уляні Головатюк за змістовну доповідь та сподіваємося на подальшу співпрацю.