Круглий стіл наукового гуртка “Фінансів та бізнесу” на тему “Фінансова безпека суб’єктів господарювання в умовах воєнного стану”

15.05.2024 | 18:27
В рамках щорічного Фестивалю науки в Львівському національному університеті імені Івана Франка на кафедрі фінансового менеджменту 14 травня 2024 року було проведено студентський круглий стіл на тему “Фінансова безпека суб’єктів господарювання в умовах воєнного стану”, організований студентським науковим гуртком «Фінансів та бізнесу» під керівництвом доц. Смолінської С.Д. Були присутні студенти освітніх програм «Фінанси, митна та податкова справа» та «Фінансовий менеджмент».
У ході проведення доповідачами піднімалися актуальні питання, які стосувалися фінансової безпеки суб’єктів господарювання України та її особливостей в умовах воєнного стану. Окремий акцент було поставлено на бюджетній та фіскальній безпеці в умовах воєнного стану, на специфіці ведення бізнесу в таких умовах, труднощах, з якими мають справу суб’єкти господарювання та на особливостях наповнення бюджетів усіх рівнів в умовах війни, що прямим чином корелює із веденням підприємницької діяльності. Учасники круглого столу активно долучалися до обговорення дискусійних питань і продукували нові ідеї та пропозиції щодо вирішення нагальних проблем, що існують у сфері фінансової безпеки суб’єктів господарювання в сучасних умовах.
У роботі круглого столу виступило 24 доповідачі, що викликало жвавий інтерес учасників – студентів та викладачів кафедри. Доповіді здобувачів вищої освіти будуть опубліковані у збірнику наукових праць студентів.