Інноваційні методи викладання на кафедрі фінансового менеджменту

22.09.2021 | 10:41

21 вересня викладачами кафедри фінансового менеджменту доц. Попович Д.В. та доц. Сич О.А. була проведена бінарна лекція на тему “Організаційно-правові форми підприємств та види їх об’єднань”. Лекція відбулась в межах викладання дисципліни вільного вибору “Створення власного бізнесу” для студентів-бакалаврів Університету в режимі онлайн.

Під час лекції доц. Попович Д.В. ознайомила слухачів з правовими основами функціонування підприємств, їх класифікацією та організаційно-правовою формою, підкріпивши теоретичний матеріал грунтовною презентацією та яскравими прикладами.

Доцент Сич О.А. ознайомила з проблематикою започаткування бізнесу у формі ФОП (фізичної особи – підприємця) з використанням функціоналу порталу Дія та продемонструвала освітній відеоролик. Варто зазначити, що дисципліна “Створення власного бізнесу” користується незмінним успіхом серед студентів різних спеціальностей, що підтверджує її затребуваність, а застосування інноваційних методик викладання дозволяє актуалізувати набуті студентами знання та сформувати практичні компетенції майбутніх фахівців.