І кожен фініш – це по суті, старт!

24.12.2021 | 13:36

Ось і непомітно промайнули роки навчання в магістратурі. Здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом факультету управління фінансами та бізнесу  Львівського національного університету ім. Івана Франка успішно склали атестаційний іспит, пробний іспит у формі ЄДКІ та захист кваліфікаційної (магістерської) роботи.

Результати атестації оцінив Голова Державної екзаменаційної комісії  Коваль Ярослав Богданович, начальник Міжрегіонального управління Національного агенства України з питань державної служби у Львівській та Закарпатській областях  та члени комісії.

З одного боку — це  було ще півтора року корисних знайомств, протягом яких ви  отримали можливість  продовжувати формувати коло своїх професійних інтересів. Але з іншого боку — магістратура потребувала півтора року молодості, коли максималізм і бажання домагатися висот просто зашкалюють.

Вже успішно завершені етапи здачі заліків та іспитів, практики та курсової, а попереду непроста дорога професійного розвитку та становлення. Бажаємо нашим випускникам, які навчалися за галуззю знань  28 “Публічне управління та адміністрування” спеціальності  281 “Публічне управління та адміністрування” ОПП «Публічне адміністрування та управління бізнесом» знайти та реалізувати себе на професійній ниві.

Перегорнуто нову сторінку. І перед вами чистий аркуш. Сподіваємося, ви заповните його без помилок, так, як учили ваші наставники.

Бажаємо Вам не втрачати життєвий оптимізм і той молодечий запал, який супроводжував вас протягом всіх років навчання. Оптимізму, натхнення, наполегливості, кар’єрних здобутків, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів!!!  Будьте здорові та щасливі!