Гостьова зустріч-лекція із фахівцем-практиком здобувачів вищої освіти четвертого року навчання першого (бакалаврського) рівня освіти ОП «Фінанси, митна та податкова справа»

12.10.2023 | 00:09

9 жовтня 2023 р. в рамках вивчення дисципліни «Фінансовий комплаєнс» (викладач – к.е.н., доцент кафедри фінансового менеджменту Круглякова В.В.) для здобувачів вищої освіти четвертого року навчання першого (бакалаврського) рівня освіти ОП «Фінанси, митна та податкова справа» (спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок») відбулася гостьова зустріч-лекція із фахівцем-практиком – консультантом бізнес-клієнтів АТ АКБ «Львів» Анастасією Баїк, на тему «Фінансовий комплаєнс в банку».

Основним завданням такої зустрічі є формування у здобувачів ширшого розуміння мети та цілей фінансового комплаєнсу в діяльності банку. Відтак, в межах зустрічі, Анастасія ознайомила слухачів із особливостями діяльності АТ АКБ «Львів», зокрема, системою управління комплаєнс-ризиками банку. Особливу увагу спікер зосередила на таких комплаєнс-політиках банку, як політика регулювання конфліктів інтересів та кодекс корпоративної етики.

Присутні слухачі взяли активну участь в обговоренні і отримали вичерпні відповіді на усі питання, що їх цікавили.

В кінці зустрічі відбулось обговорення навчальної програми та силабусу із компоненти освітньо-професійної програми «Фінансовий комплаєнс», в процесі якого було запропоновано сформувати додаткову тему «Банківський комплаєнс». Це дасть змогу розширити компетентності здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освіти ОП «Фінанси, митна та податкова справа» (спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок»).