Гостьова онлайн-лекція на тему “Фінансове планування і контроль”

18.05.2021 | 21:22

У рамках вивчення навчальної дисципліни “Корпорації та фінансова інфраструктура” 14 травня 2021 р. доцентом кафедри  фінансового менеджменту  Клепанчук О.Ю. була проведена онлайн-зустріч студентів 3-го курсу освітньої програми “Фінанси, митна та податкова справа” з керівником відділу заборгованості та розрахунків з постачальниками компанії Nestle Ukraine LLC Ольгою Романів.  

Метою зустрічі було обговорення питань щодо розвитку підприємств компанії на ринку України, ефективної її роботи в умовах економічної нестабільності та високої конкуренції.

Ольга Романів розповіла про історію компанії Nestle Ukraine LLC – світового лідера у галузі виробництва продуктів харчування і напоїв, раціонального харчування та здорового способу життя. Компанія просуває на українському ринку продукцію міжнародних торгових марок компанії: Nescafé, Світоч, Nesquik, Coffee-Mate, Торчин, Nuts, KitKat, Lion, Purina, Мівіна, Nespresso, Gerber, Bistrof. Напрямами роботи компанії є дитяче та спеціальне харчування, корми для домашніх тварин, готові сніданки та морозиво.

За словами Ольги Романів компанія Nestle Ukraine LLC активно розвиває свої українські підприємства, інвестуючи в нові технології та наукові дослідження, розвиток людських ресурсів та розширення виробництва і є в пошуках нових креативних працівників компанії.

Крім того,  в ході зустрічі студенти отримали відповіді на запитання щодо працевлаштування після закінчення навчання.

Даний захід підкріпив знання студентів з дисципліни «Корпорації та фінансова інфраструктура» і був корисним для навчального процесу.