Гостьова лекція з навчальної дисципліни «Фінансовий аналіз» для здобувачів 4 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Фінанси, митна та податкова справа»

08.12.2023 | 23:00

7 грудня 2023 року в рамках вивчення дисципліни «Фінансовий аналіз», що викладається в межах ОПП «Фінанси, митна та податкова справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти для здобувачів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» була проведена гостьова лекція. На запрошення доцентки кафедри фінансового менеджменту Ірини Ясіновської до лекції долучилася спеціаліст з кредитування мікробізнесу Західного регіонального управління АТ «ПриватБанк» Леся Башко.

Спікер розповіла здобувачам вищої освіти про особливості оцінки кредитоспроможності юридичних осіб. Акцентувала увагу на тому, що банки оцінюють кредитоспроможність підприємств, враховуючи дані їх фінансової звітності, проте значна увага приділяється і врахуванню інших чинників, зокрема, вивченню їх кредитної історії, ділової репутації.

          Лекція пройшла жваво, студенти приймали активну участь в обговоренні.

Щиро дякуємо за насичену та інформативну зустріч!