Гостьова лекція з дисципліни «Автоматизація бізнес-процесів» для студентів ОП «Інформаційні технології в бізнесі» спеціальності 051 «Економіка» (групи УФЕ-21с)

06.11.2021 | 12:36

05 листопада 2021 р. на запрошення викладача кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики Васьків Оксани для студентів освітньої програми «Інформаційні технології в бізнесі» спеціальності 051 «Економіка» (групи УФЕ-21с) в рамках навчальної дисципліни «Автоматизація бізнес-процесів» була проведена гостьова лекція Олесею Шевчук – представником Odoo спільноти в Україні (Odoo Community Association).

Гостьова лекція складалася із двох частин:

  • теоретичної – із висвітленням основних питань щодо: інноваційних інструментів для управління бізнес-процесами; нових рішень українського бізнесу; переваг ERP систем з відкритим кодом; модулів для будь-яких потреб; модуля електронного навчання, що забезпечує створення електронних курсів із можливістю перевірки знань учасників; інструментів конструктура формування інтернет-магазину та платформи Odoo – платформи з відкритим кодом;
  • практичної – на якій студенти разом із лектором мали змогу автоматизувати процес взаємодії кількох модулів, а саме розглядався проектний підхід до бізнес-процесів.

У процесі спілкування зі студентами спікерка детально розглянула автоматизацію бізнес-процесів через окремі модулі, а саме: CRM, Продаж, Закупівлі, Мої дашборди, Виробництво із процесом генерування структури специфікації та ін.

Наприкінці зустрічі пані Олеся проінформувала про актуальні вакансії на ІТ-ринку, в т.ч. й у компанії BJet, для працевлаштування студентів.

Висловлюємо щиру подяку Олесі Шевчук за насичену та змістовну зустріч!