Гостьова лекція від генерального директора ТОВ «Картонно-паперова фабрика» Андрія ЗАНЬКА

14.04.2023 | 22:36

11 квітня 2023 року Андрій ЗАНЬКО, генеральний директор ТОВ «Картонно-паперова фабрика» провів гостьову лекцію-дискусію на тему: «Феномен стійкості українського бізнесу в умовах війни» у Львівському національному університеті імені Івана Франка для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 051 «Економіка» ОП «Інформаційні технології в бізнесі».

Лекція була прочитана на факультеті управління фінансами та бізнесу, зокрема магістрантам випускової кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики під час вивчення навчальної дисципліни «Макроекономічний аналіз» (лектор доцент Ірина БОРЩУК).

 

У ході лекції Андрій ЗАНЬКО розповів здобувачам вищої освіти про історію створення ТОВ «Картонно-паперова фабрика», динаміку її розвитку, особливості структури та ролі у розвитку зовнішньоекономічної діяльності регіону; зупинився на всіх негативних аспектах, з якими зіштовхнулася компанія з моменту початку війни та шляхах їх вирішення.

У ході заходу відбулася жвава дискусія, в якій брали участь викладачі кафедри та студенти-магістри, на предмет того:

  • як компанії вдалося не тільки зберегти, але й збільшити об’єми виробництва та розширити ринки збуту в країни ЄС;
  • з якими викликами зіткнувся бізнес в умовах війни;
  • як відбувається автоматизація бізнес-процесів на підприємстві і які плани в цьому напрямі у перспективі;
  • які інформаційні системи використовуються для аналізу конкурентів на ринку,  взаємодії із клієнтами, органами публічної влади, в середині компанії тощо;
  • якими фаховими компетенціями потрібно володіти, щоб працевлаштуватися в маркетинговий чи інформаційно-аналітичний відділи компанії.

Рекомендації та побажання практика щодо структури окремих освітніх компонент будуть використані при складанні робочих програм освітньої програми “Інформаційні технології в бізнесі”.

Колектив кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики й здобувачі вищої освіти щиро дякують Андрію ЗАНЬКУ за таку професійну та цікаву зустріч!