Гостьова лекція професора Григорія Монастирського на тему «Віртуалізація публічного управління: фінансовий вимір та технології управління віртуальною командою»

12.10.2021 | 16:54

12 жовтня 2021 року. Гостьова лекція для здобувачів вищої освіти освітніх програм «Управління персоналом в органах публічної влади та бізнес-структур» (спеціальність 281 Публічне управління та адміністрування») та «Фінанси, митна та податкова справа» (спеціальність 072 Фінанси, банківська справа та страхування»).

Лекцію читав професор, д.е.н. Григорій Монастирський (Західноукраїнський національний університет).

В умовах сучасних реалій особливо актуально обговорити питання стратегічного розвитку України та її інтеграції у цифрову економіку. Ефективність використання цифрових технологій, нові реалії роботи державних службовців у віртуальному середовищі, місце України у міжнародних рейтингах за результатами діджиталізації, вплив сучасних викликів на економіку країни та багато інших питань лекції. Для майбутніх керівників та лідерів особливо було цікаво почути про вимоги до сучасного керівника та лідера, як управляти віртуальною командою, як формувати організаційну культуру та налагоджувати співпрацю і партнерські відносини в віртуальній команді.

У фідбеку учасники лекції обговорили: критерії та вимоги до сучасного лідера, відкритість бюджету України, ризики від цифровізації для економіки країни та для користувачів публічних послуг, як забезпечити ефективність управління державою та соціальний захист населення.