Гостьова лекція Олесі ШЕВЧУК для здобувачів вищої освіти ОПП «Інформаційні технології в бізнесі» на тему «ERP Odoo як сучасний інструмент автоматизації бізнес-процесів»

21.11.2023 | 14:51

20.11.2023 р. в рамках викладання навчальної дисципліни «Автоматизація бізнес-процесів» (викладач: Васьків О. М.) студенти групи УФЕ-21с освітньої програми «Інформаційні технології в бізнесі» факультету управління фінансами та бізнесу ЛНУ імені Івана Франка прослухали лекцію в межах дослідження теми «ERP рішення для автоматизації бізнес-процесів» (доповідачка: Олеся Шевчук, представниця Odoo спільноти в Україні).

На лекції були розглянуті наступні питання:

  • Odoo як ERP система.
  • Додатки та модулі Odoo.
  • Інструменти Odoo для створення веб-сайтів.
  • Odoo та чат GPT.
  • Звітність. Панель приладів автоматизації операцій обліку.

Практична частина лекції забезпечила студентам автоматизацію процесів взаємодії кількох модулів, а саме розглядався проектний підхід до бізнес-процесів, створення магазинів електронної комерції.

Наприкінці зустрічі пані Олеся проінформувала студентів про можливість електронного навчання на платформі Odoo, яке складається із наступних курсів (відеоуроків, які містять, як теоретичну, так і практичну частини) – базового курсу для користувачів; базового курсу для розробників; базового курсу для бізнес-аналітиків.

Такі зустрічі є корисними в отриманні здобувачами вищої освіти відповідних компетентностей у рамках вивчення курсу «Автоматизація бізнес-процесів».

Висловлюємо щиру подяку Олесі Шевчук за насичену та змістовну зустріч!