Гостьова лекція Олега Мельничука – Senior System Administrator, Unifled Endpoint Management Administrator in SoftServe для здобувачів вищої освіти ОП “Інформаційні технології в бізнесі”

04.05.2022 | 11:42

📆02 травня 2022 р. з дисципліни «Інтернет-технології» для студентів ІІ курсу освітньої програми «Інформаційні технології в бізнесі» була проведена гостьова лекція на тему: «Introduction to the hybrid personal computing: the Windows 365 Cloud PC».

🤝На запрошення доцента кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка Богдана Депутата, лекцію провів Олег Мельничук, Senior System Administrator, Unifled Endpoint Management Administrator in SoftServe.

👨‍💻Студенти та викладачі кафедри мали можливість ознайомитися із хмарним сервісом Microsoft Endpoint Manager, який дозволяє налаштовувати та керувати Cloud PC. Сервіс зберігає інформацію в хмарі, а не на кінцевому пристрої, що підвищує рівень безпеки.

Зокрема, говорили про:

📌User experience;

📌Admin experience: Deployment;

📌Security and compliance.

Лектор наголосив, що Windows 365 дозволив компаніям вирішити багато проблем, що виникли перед ними під час пандемії. Наприклад, співробітники можуть працювати з різних місць та з будь-яких пристроїв, включаючи також і мобільні пристрої.

📖 Отримана на лекції інформація поглибить знання студентів у сфері Internet-технологій та допоможе їм у формуванні професійних компетентностей.