Гостьова лекція на тему «Нові інструменти для управління бізнесом» для студентів другого курсу освітньої програми «Інформаційні технології в бізнесі»

20.04.2021 | 20:57

20 квітня 2021 року в рамках вивчення загально-університетської вибіркової дисципліни «Бізнес-процеси та HR-аналітика» та за участі студентів 2 курсу освітньої програми «Інформаційні технології в бізнесі» на кафедрі цифрової економіки та бізнес-аналітики факультету управління фінансами та бізнесу ЛНУ імені Івана Франка відбулась гостьова лекція, метою якої було налагодження співробітництва між випусковою кафедрою та комунікації із роботодавцями.

Знайомство із потенційними роботодавцями, отримання практичних навичок та знань є тим комплексним підходом, який сприяє навчанню студентів відповідно до вимог ринку праці та роботодавців.

На платформі teams онлайн-лекцію на тему «Нові інструменти для управління бізнесом» провели PM компанії Bjet Ольга Сивак та бізнес-аналітик цієї ж компанії Ірина Середа. Участь у дискусії прийняли завідувач кафедри д. е. н. Шевчук І. Б., викладач навчальної дисципліни «Бізнес-процеси та HR-аналітика» Васьків О. М. та студенти.

Спікерами була представлена платформа BJet, яка є новим інструментом для управління бізнесом.

п. Ольга особливу увагу зосередила на роботі платформи BJet, на викликах та тенденціях бізнесу 2021 р., а саме представилися питання гнучкості та адаптивності у трансформації бізнес-процесів та бізнесу в цілому; подальшої діджиталізації та автоматизації, а також HRMS та CRM систем в боротьбі за залучення талантів та клієнтів.

П. Ірина презентувала слухачам модулі платформи BJet і зупинилася на окремих з них. Зокрема було розглянуто наступні модулі: «Працівники»; «Відпустки»; «Вакансії»; «Заробітна плата» та ін. Ключові показники в модулях було представлено візуально через дашборди, які є інструментами (аналітичними панелями) HR-аналітики.

Студенти дізналися про специфіку діяльності кожного з її модулів, їх наповнення та функціональні можливості. Більше того, дана платформа інтегрована з іншими системами. Зокрема такими як Jira, M.E.Doc, iFOBS, iBnk, PrivatBank, GSuite, Asana тощо.

Після завершення лекції відбулася дискусія спікерів та студентів щодо розробки, налаштування та впровадження модулів на платформі BJet, а також широко обговорилися відмінності та переваги BJet над іншими платформами.