Гостьова лекція голови ОСА Україна (Odoo Community Association) для здобувачів 4 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Фінанси, митна та податкова справа»

10.11.2023 | 23:46

9 листопада 2023 року в рамках вивчення дисципліни «Фінансова звітність», що викладається в межах ОПП «Фінанси, митна та податкова справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти для здобувачів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» була проведена гостьова лекція. На запрошення доцентки кафедри фінансового менеджменту Ірини Ясіновської до лекції долучилася голова Громадської спілки «ОСА Україна» (Odoo Community Association) Олеся Шевчук.

Олеся Шевчук розповіла про сучасні виклики для бізнесу та їх рішення на основі використання інноваційних інструментів для управління бізнес-процесами, а саме про можливості використання ERP–системи Odoo, ознайомила здобувачів вищої освіти із перевагами цієї системи, зокрема здійснювати оперативний аналіз інформації; формувати звітність підприємства; формувати багаторівневу аналітику у реальному часі та іншими перевагами ERP–системи Odoo, а також продемонструвала функціонал системи.

Заняття викликало значний інтерес у здобувачів вищої освіти, які активно долучилися до дискусії, задавали питання. Такі гостьові лекції є важливою складовою підготовки фахівців, які були б затребувані на ринку праці.

Щиро дякуємо ОСА Україна (Odoo Community Association) в особі Олесі Шевчук за насичену та інформативну зустріч!