Гостьова лекція аналітика департаменту розвитку корпоративного бізнесу та МСБ АТ «КредоБанк» Назара Кулика на тему «Функціонування АТ «КредоБанк» на грошово-кредитному ринку України»

21.11.2022 | 15:25

21 листопада 2022 року у рамках вивчення навчальної дисципліни «Гроші та кредит» (викладач к.е.н., доц. Петик Л.О.) для студентів 2 курсу першого бакалаврського рівня освітньої програми «Фінанси, митна та податкова справа» кафедри фінансового менеджменту факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка була проведена гостьова лекція на тему «Функціонування АТ «КредоБанк» на грошово-кредитному ринку України» (доповідач: Назар Кулик, аналітик департаменту розвитку корпоративного бізнесу та МСБ АТ «КредоБанк»).

На лекції були розглянуті наступні питання:

  • історія створення АТ «КредоБанк»;
  • позиції АТ «КредоБанк» у банківському секторі Україні;
  • динаміка кредитного та депозитного портфеля банку;
  • динаміка чистих активів і прибутку банку;
  • рейтинги АТ «КредоБанк»;
  • основні зміни в ІТ-системах банку;
  • активні продукти банку та продукти у процесі реалізації у розрізі корпоративного бізнесу та МСБ.

Наприкінці зустрічі Назар Кулик проінформував студентів про Програму працевлаштування студентів і випускників навчальних закладів в АТ «КРЕДОБАНК» – Absolvent.

Впродовж виступу лектор акцентував увагу здобувачів вищої освіти на практичних аспектах тих теоретичних проблем, які вивчаються студентами у рамках навчальної дисципліни «Гроші та кредит».

Особливу зацікавленість студентів як майбутніх фахівців викликала інформація, пов’язана з практичними аспектами роботи аналітика банку. Позитивним моментом лекції було дискусійне обговорення проблематики, студенти активно задавали запитання й отримували вичерпні відповіді.

Проведення занять такого формату сприяють більш ефективному формуванню фахових компетентностей, досягненню заявлених в ОНП цілей та відповідних програмних результатів навчання.

Кафедра фінансового менеджменту факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка висловлює щиру подяку Назару Кулику за насичену та змістовну зустріч!