Гостьова лекція « Академічна доброчесність» для здобувачів спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування»

12.10.2023 | 16:54

11 жовтня 2023 року у рамках «Тижня академічної доброчесності» кафедрою публічного адміністрування та управління бізнесом було організовано гостьову лекцію на тему «Академічна доброчесність» для здобувачів першого (бакалаврського), другого (магістерського) та третього (аспірантського) рівнів вищої освіти спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування». Захід відбувся в офлайн/онлайн форматі.

Гостьовим спікером став Дмитро НовакГолова суспільно-гуманітарної секції Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених Львівського університету імені Івана Франка. Гостьова лекція відбулась у межах викладання навчальної дисципліни «Вступ до фаху та академічна доброчесність» (викладач – доц. Олена Решота) за сприяння Голови Студентської ради факультету Марії Кормило та старости студентсько-аспірантських наукових студій «Державотворець» кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом Надії Боднарук.

У цікавій формі відбулося спілкування доповідача зі студентами про фундаментальні цінності та порушення академічної доброчесності. Також було розглянуто практичні кейси щодо різновидів академічної недоброчесності та  відповідальність за порушення правил академічної доброчесності при написанні наукових робіт.

Спікер радо дав відповідь на запитання здобувачів щодо загальних напрямів діяльності Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених Університету, щодо онлайн платформ та програм перевірки тексту на плагіат тощо. Гостьова лекція завершилась підписанням студентами Декларації академічної доброчесності.

Висловлюємо подяку Голові суспільно-гуманітарної секції Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених Львівського університету імені Івана Франка Дмитрові Новаку за змістовну доповідь!

 

#ЛНУ #ФУФБ #кафедраПАУБ #факультет_управління_фінансами_та_бізнесу #кафедрапублічногоадмініструваннятауправліннябізнесом

#університет #university #PublicAdministration #public_administration_business_management #публічнеуправліннятаадміністрування