Флешмоб “Голуб миру, не забувай про Україну!”

22.09.2022 | 23:35

Хай буде мир віднині і довіку!

Хай буде мир й замовкнуть війни злі.

І сльози щастя на своїх обличчях

Відчують усміхнені всюди матері.

Ми сьогодні як ніколи розуміємо значення слова МИР!

Підтверджуючи відданість України ідеалам миру та підтримуючи рішення Генеральної Асамблеї ООН, згідно з Указом Президента України із 2002 року в Україні установлено День миру, який відзначається щорічно 21 вересня – у Міжнародний день миру.

До Міжнародного дня миру здобувачі вищої освіти (першого (бакалаврського) рівня освіти) спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування (кафедра економіки та публічного управління, Освітні програми «Публічне управління та адміністрування», «Управління персоналом в органах публічної влади та бізнес-структурах») провели виховний захід «Голуб миру, не забувай про Україну!».

Для України сьогодні це свято має особливе значення. Протягом усієї історії наша держава боролася за своє мирне існування. На сьогодні для нашої держави це свято є особливо значимим. Від  24 лютого 2022 році Україна величезною ціною бореться проти російської агресії, щоб наші нащадки ніколи не знали війни.

Кожен свідомий українець мріє про якнайшвидше припинення бойових дій на території України, про повернення рідних, близьких, друзів, про безпеку та мирне небо над головою, про світле майбутнє дітей, про загоєння нестерпних ран у людських серцях.

Ми сьогодні як ніколи розуміємо значення слова МИР! Для України сьогодні це свято має особливе значення. Протягом усієї історії наша держава боролася за своє мирне існування.  На сьогодні для нашої держави це свято є особливо значимим. Від  24 лютого 2022 році Україна величезною ціною бореться проти російської агресії, щоб наші нащадки ніколи не знали війни.

Ми також нашою дружньої командою кафедри економіки та публічного управління  не забули про цей день. І ми це зробили! У дружній атмосфері ми обговорили якою ми бачимо мирну Україну в найближчому майбутньому. При цьому робили символ миру – голубів, якими прикрасили карту Україну. Адже сьогодні  Україна – символ миру!

Спілкування, знайомство, дружня атмосфера, навіть дощ не завадив для реалізації нашої ідеї!

Наші студенти найкращі!

Дякуємо за підтримку реалізації ідеї та участь у нашому заході першому проректорові Андрію Гукалюку та деканові факультету Андрію Стасишину.

 Віримо в Перемогу! Все буде Україна!