Екскурсія в Ботанічний сад Львівського національного університету імені Івана Франка

11.04.2024 | 15:14

10 квітня 2024 року відбулася екскурсія студентів групи УФЕ-21с факультету управління фінансами та бізнесу разом з порадником групи доцентом кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики Іриною БОРЩУК у Ботанічний сад Львівського національного університету імені Івана Франка.

Весна поспішає квітнути, а тому додає ще більше яскравих барв у кольорову палітру саду. Здається,  що природа хоче втішити нас у цей нелегкий час.  Студенти мали можливість насолодитися чудовою атмосферою Ботанічного саду, побачити шляхетні магнолії, яскраві рододендрони, форзиції, тюльпани, гіацинти, чарівну сакуру та багато-багато інших квіткових красунь.

Ботанічний сад Львівського національного університету імені Івана Франка є одним з найстаріших садів України та Східної Європи. Заснований у 1852 році, він має тривалу історію та надзвичайно багату колекцію рослин. Сьогодні ботанічний сад – навчальна, науково-дослідна та природоохоронна установа при ЛНУ імені Івана Франка.

Ботанічний сад веде широку просвітницьку діяльність, яка спрямована на поширення ботанічних та екологічних знань серед населення. З цією метою Ботанічний сад щорічно проводить дні відкритих дверей, які мають змогу відвідати мешканці та гості міста Львова. Співробітники Ботанічного саду проводять екскурсії для школярів, та студентів. Одну з таких екскурсій мали змогу послухати студенти, отримавши багато цікавої та пізнавальної інформації.

Щиро дякуємо працівникам Ботанічного саду ЛНУ імені Івана Франка за можливість насолоджуватися такою красою.